Начало | Компанията | Фирмен профил

Фирмен профил

 Ние помагаме на нашите клиенти да постигнат целите си по увеличение на капитала, която им осигурява възможност да се фокусират върху увеличаване стойността на компанията. . В допълнение, "Адванс Консулт предлага консултантски услуги в сферата на корпоративните финанси, която дава на клиентите ни ценни идеи и помощ по време на процес на осигуряване на финнасирането, което гарантира нейното финализиране при оптимална цена.
Ние предлагаме широка гама от високо качествени финансови и счетоводни услуги, които включват банково финансиране и рефинансиране, консултации по сливания и придобивания,преструктуриране и увеличение на капитала, изготвяне на финасови отчети, данъчни консултации и бизнес планиране за клиенти от широк спектър идустрии.

Нашата цел е да защитим и осигурим ръст на вашият бизнес. Независимо от Вашите цели или сфера на бизнес, членовете на нашият екип се ангажират с индивидуален подход към искането на всеки клиент.
Нашата консултантска практика се осъществява от отлично подтготвен екип от професионалисти с богат финасов опит изграден както в България, така и в чужбина.

Със своите квалитетни и опитни професионалисти, Адванс Консулт е в състояние да разработи и уверено да препоръча най-подходящите финансови стратегии, като оцени тяхното въздействие по отношение на акционера от гледна точка на риск, ликвидност, диверсификация на активите, максимална стойност на корпоративните финанси, сливания и придобивания, бизнес за продажба и финансиране на проекта.

Независимо дали сте собственик на мащабен бизнес, партньор в съвместен бизнес или индивидуален клиент със значителни участия, нашата компания може да Ви осигури подходящият пакет от финансови и счетоводни услуги.