Начало | Корпоративни финанси | Банково кредитиране

Банково кредитиране

 

Идва момент,в който бизнесът Ви се разраства и се нуждае от допълнителни средства. Ако това важи и за Вас и искате да осъществите Вашите идеи, то не се колебайте и се свържете с нас!

Ние работим съвместно с банкови институции, осъществявайки посредничество между кредитодатели и кредитополучатели, като съдействаме за ускоряване и оптимизиране на процеса.

Консултираме партньорите си при осигуравяне на финансиране за техните инвестиционни програми или при разширяване на бизнеса им. Клиентите ни се възползват от предимството да бъдем с тях по време на целия процес.
Целта на Адванс Консулт ЕООД е да предложи на своите партньори най-изгодният и подходящ кредитен продукт, според техните възможности и изисквания. Предлагаме съдействие за предоговаряне на съществуващи кредити или намиране на банка с по-добри условия за рефинансиране.

Рефинансирането е финансова процедура с доказана ефективност. Тя позволява на кредитополучателя да се адаптира към променящите се условия на банковия пазар и по този начин да се възползва в максимална степен от конкуренцията между кредитните институции. Чрез рационално и добре обмислено рефинансиране на текущите си финансови задължения, кредитоползвателите могат да упражняват достатъчно ефективен контрол върху тях, и да реализират значително намаление на месечните си разходи.

Ако предпочетете Адванс Консулт за свой партньор, познавайки процеса в детайли, ние със сигурност ще Ви спестим времето и усилията, които трябва да вложите за подготовката на документацията, бизнес плана, избора и преговорите с финансова институция.

Ние ще Ви осигурим най-добрият кредитен продукт, базиран на Вашите конкретни потребности от финансиране.